Programma & thema’s

PROGRAMMA & THEMA'S

PROGRAMMA

14h30-15h30

Receptie met koffie & bezoek aan de mini-beurs

15h30-15h45

Introductie

15h45-17h00

Deel I = 3 workshops

17h00-17h45

Koffiepauze + bezoek mini-beurs

17h45-19h00

Deel II = 3 workshops

19h00-19h15

Roundup

19h15-…

Walking dinner
+ bezoek mini-beurs

WORKSHOPS

ISOLEREN IN DE PRAKTIJK

Tips en tricks voor correcte plaatsing van ARMAFLEX in de koeltechniek. Waar ARMAFLEX al meer dan 60 jaar op de markt is, gaat het bij de installatie ervan nog regelmatig fout. De workshop toont deze installatiefouten op groot scherm, om vervolgens de juiste montage te demonstreren.

OMBOUW R404A NAAR R448A/449A

Ontdek en ervaar hoe de nieuwe intelligente producten van BITZER u kunnen helpen de huidige uitdagingen van de F-gas regelgeving aan te pakken. De VARIPACK frequentieregelaar is niet enkel eenvoudig te selecteren met de BITZER selectiesoftware. Ingebruikname, besturing en service wordt ook kinderspel met behulp van de gratis BEST software.

DE CPS LINKTM APP

CPS Link™ is een krachtige, eenvoudig te gebruiken applicatie die meerdere CPS apparaten tegelijkertijd verbindt om een zeer uitgebreid diagnostisch meetsysteem te creëren. De app biedt ook de mogelijkheid om de koelmiddel-boekhouding op een overzichtelijke manier te beheren. Dit zal op HEYTEC on tour uitgebreid worden gedemonstreerd.

DE LG SERVICE TOOLS

LGMV en de LG Service app zijn 2 verschillende Service Tools die de installateur kan helpen bij het uitvoeren van de service werkzaamheden. LGMV is het monitorings-systeem van LG waarbij het klimaatsysteem eenvoudig kan worden uitgelezen met behulp van de smartphone of notebook. LG zal tijdens HEYTEC on tour een demonstratie geven hoe eenvoudig dit is en waarom iedere monteur de tool moet hebben. Ook zal de LG Service app worden getoond. Hiermee zijn alle foutcodes en handleidingen op te zoeken. De app laat ook zien hoe je componenten moet uitmeten. Nieuw is de kennisbank waarin LG bepaalde handelingen uitlegt die de monteur kan raadplegen.

VULLEN & OPSTARTEN MET CO2

Met de nieuwe CO2-koelaggregaten kunnen kleinere bedrijven zich veroorloven om te koelen zonder schade toe te brengen aan het milieu. De CO2-koelaggregaten zijn eenvoudig en kosten-effectief en biedt daarnaast state-of-the-art eco-prestaties en alle andere voordelen waar de CO2-koelsystemen van Green&Cool & Profroid om bekend staan. Op HEYTEC on tour zullen we demonstreren hoe eenvoudig het vullen en opstarten van deze koelaggregaten wel niet is. De ideale balans tussen prestatie en eenvoud!

MINI PROPAAN-CHILLER

De nieuwe plug-and-play mini-chiller voor lage temperaturen wordt buiten geplaatst en is geoptimaliseerd voor een negatieve watertemperatuur tot -10°C. De mini-chiller is voornamelijk ontworpen voor winkels en kleine supermarkten, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, fastfoodrestaurants, benzinestations, bakkerijen, magazijnen en andere openbare- en privé-gebouwen. De groep heeft een vermogen dat varieert van 6 tot 32 kW en is uitgerust met een Tecumseh-compressor en een geïntegreerde pomp, beide met een variabele snelheid. De propaan-inhoud is slechts 4,5 kg en beperkt het gebruik ervan in Europa niet, omdat het apparaat buiten wordt geplaatst.

Kelderveld 39
2500 Lier
T +32 (0)3 440 19 00
www.heynen-cool.com

Weiveldlaan 7
1930 Zaventem
T +32 (0)2 752 24 44
www.refritec.be